Bienvenido al portal del Plan Renove Vehículos del Ivace

La Generalitat Valenciana, a través de l'Institut valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) ha posat en marxa el Pla Moves Comunitat Valenciana, amb fons procedents de l'Institut per a la Diversificació i Estalvi Energètic (IDAE), dependent del Ministeri per a la Transició Energètica.

El Pla té com a objectiu impulsar una mobilitat més sostenible, ja que el sector transporte és el de major consum energètic de la Comunitat Valenciana i pràcticament la totalitat d'aquest consum prové del petroli, per la qual cosa és fonamental dur a terme polítiques actives per a fomentar un tipus de mobilitat que permeta la reducció de les emissions de gasos contaminants i millorar la qualitat de l'aire.

El foment de la mobilitat urbana sostenible passa per donar prioritat a les maneres de transport més nets i eficients i és indispensable impulsar la renovació del parc de vehicles que utilitza combustibles fòssils cap a aquells que estan propulsats amb energies alternatives, en particular els vehicles elèctrics.

Per a això, el Pla contempla ajudes econòmiques per a adquisició de vehicles que utilitzen energies alternatives a les convencionals a les quals poden accedir tan particulars, com a empreses i entitats. El termini per a sol·licitar-les abasta des del 30 de maig fins al 31 de desembre de 2019.

Per a accedir a les ajudes, aquelles persones, empreses i entitats interessades han de posar-se en contacte amb algun dels concessionaris o punts de venda adherits al programa; aquests seran els qui tramitaran telemàticament les ajudes.

A més, el Pla Moves Comunitat Valenciana dóna suport també amb ajudes econòmiques la implantació de punts de recàrrega per als vehicles elèctrics.

Pot obtindre més informació sobre aquest Pla, a través d'aquesta pàgina web i del telèfon i mail de l'oficina:

Telèfons d'informació: 961 209 619/961 209 587
Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.