Bienvenido al portal del Plan Renove Vehículos del Ivace

La primera edició del Programa MOVES d'incentius a la mobilitat eficient i sostenible va tancar la seua vigència el passat 31 de desembre de 2019. Després de la finalització de la vigència d'aquest programa, i sent aquest un programa que pretén donar continuïtat als incentius a la mobilitat sostenible i descarbonitzada, s'ha aprovat la segona edició del Programa, denominada MOVES II, amb fons procedents de l'Institut per a la Diversificació i Estalvi Energètic (IDAE), dependent del Ministeri per a la Transició Energètica i Repte Demogràfic.

Aquesta segona fase modifica uns certs requisits de la primera edició a fi d'aconseguir una millor execució dels fons destinats al programa, contribuir millor als objectius de descarbonització del sector transporte en la Comunitat Valenciana, així com tractar de facilitar la recuperació després de la pandèmia COVID-19.

Per al desenvolupament d'aquest Programa, l'IVACE Energia ha desenvolupat dues convocatòries d'ajudes diferenciades:

MOVES II – Vehicles: amb un pressupost de 8.769.656 euros i destinada a l'adquisició de vehicles elèctrics, pila de combustible i vehicles pesants de Gas natural i GLP. Per a accedir a aquestes ajudes, aquelles persones, empreses i entitats interessades han de posar-se en contacte amb algun dels concessionaris o punts de venda adherits al programa; aquests seran els qui tramitaran telemàticament les ajudes, excepte per a les entitats locals i administració pública, que podran realitzar-lo directament.

Termini de presentació de sol·licituds: Les sol·licituds d'ajuda per a l'adquisició de vehicles podran cursar-se a partir del 6 d'agost de 2020 fins al 28 de juliol de 2021.Més informació.

MOVES II – Infraestructures: amb un pressupost de 4.914.599 euros per a secundar amb ajudes econòmiques la implantació de punts de recàrrega per als vehicles elèctrics, sistemes públics de bicicletes elèctriques, i com a novetat enguany, ajudes a la implantació d'actuacions de mobilitat sostenible als centres de treball o centres d'activitat i a actuacions de mobilitat en nuclis urbans, realitzades per entitats locals i administració pública, per a adaptar-la a un escenari de noves exigències derivades del període post COVID-19.

Termini de presentació de sol·licituds: Les sol·licituds d'ajuda per a aquest programa podran cursar-se a partir del 7 d'octubre de 2020 fins al 7 d'octubre de 2021. Més informació.

En qualsevol cas, només seran subvencionables les actuacions la inversió de les quals s'haja realitzat amb posterioritat a la data de registre de la sol·licitud d'ajuda, excepte per a les adquisicions de vehicles elèctrics per persones físiques sense activitat comercial que es podran subvencionar les compres realitzades a partir del 18 de juny de 2020.

Pot obtindre més informació sobre aquest Pla, a través d'aquesta pàgina web i del telèfon i mail de l'oficina:

Telèfons d'informació: 963 536 734
Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.