Bienvenido al portal del Plan Renove Vehículos del Ivace

El Pla MOVES III contempla incentius a la mobilitat sostenible i descarbonitzada, subvencionant l'adquisició de vehicles nous vehicles elèctrics “endollables” i de pila combustible, així com la infraestructura de recàrrega de vehicles elèctrics.
 
Poden beneficiar-se de les ajudes tant els particulars, com les entitats i les empreses de la Comunitat.
 
El Pla Moves III s'emmarca en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència d'Espanya, i modifica uns certs requisits de les anteriors edicions per a millorar l'execució dels fons destinats al programa i contribuir millor als objectius de descarbonització del sector transporte. de manera que es transite des de les energies fòssils fins a un sistema energètic net.
 
Per a les adquisicions de vehicles elèctrics i punts de recàrrega de vehicles elèctrics per persones físiques, autònoms, comunitats de propietaris i entitats públiques sempre que no exercisquen activitats econòmiques per les quals oferisquen béns i/o serveis en el mercat, es podran subvencionar les compres realitzades a partir del 9 d'abril de 2021.
 
Per al desenvolupament del MOVES III, l'IVACE Energia ha desenvolupat dues convocatòries d'ajudes diferenciades:
 
MOVES III – Vehicles: Ajudes per a l'adquisició directa o per mitjà d'operacions de finançament per rènting de vehicles elèctrics “endollables” i de pila combustible.
 
Beneficiaris: Particulars, autònoms, comunitats de propietaris, empreses i entitats públiques.
Pressupost: 30.000.000 euros.
Com accedir a l'ajuda: Per a accedir a aquestes ajudes, aquelles persones, empreses i entitats interessades han de posar-se en contacte amb algun dels concessionaris o punts de venda adherits al programa; aquests seran els qui tramitaran telemàticament les ajudes, excepte per a les entitats locals i administració pública, que podran realitzar-lo directament.
Quantia de l'ajuda: La quantia de l'ajuda depén de diversos factors com la mena de vehicle adquirit o del sol·licitant, entre altres. Pots consultar el detall de les ajudes ACÍ
Termini de presentació de sol·licituds: Del 29 de juliol de 2021 fins al 31 de desembre de 2023.
 
MOVES III – Infraestructures: Ajudes per a l'adquisició i instal·lació dels sistemes de recàrrega de bateries per a vehicles elèctrics en la modalitat d'adquisició directa.
 
Beneficiaris: Particulars, autònoms, comunitats de propietaris, empreses i entitats públiques.
Pressupost: 10.500.000 euros.
Com accedir a l'ajuda: de manera directa mitjançant certificat electrònic en aquesta mateixa web o a través de la pàgina web de l'IVACE www.ivace.es en l'apartat d'ajudes d’Energia.
Termini de presentació de sol·licituds: del 8 d'octubre de 2021 fins el 31 de desembre de 2023.
 
Pot obtindre més informació sobre aquest Pla, a través d'aquesta pàgina web i del telèfon i mail de l'oficina:
 
Telèfons d'informació: 963 536 734
Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.